Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Camera de supraveghere IP de exterior
1485 lei
Brand
IP8332
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Camera de supraveghere IP de exterior IP8332 este o camera IP de exterior, de tip bullet, cu performanţe deosebite.

Aceasta este echipată cu un senzor cu rezoluţia de 1 megapixel, ce permite vizualizarea şi înregistrarea imaginilor cu rezoluţia de 1280 x 800 pixeli, la 30 fps (cadre/secundă), IP8332 fiind astfel o cameră de supraveghere all-in-one de exterior, cu performanţe deosebite, înregistrând imagini de mare rezoluţie la cea mai bună calitate.

Camera IP VIVOTEK IP8332 este dotată cu un filtru IR-cut detaşabil şi cu un iluminator IR – 15 metri pentru a se putea adapta rapid schimbărilor de iluminare din exterior. Carcasa oferă cea mai bună protecţie împotriva prafului şi umidităţii din cele mai dificile medii de lucru, fiind certificată IP66.

Camera de supraveghere IP oferă posibilitatea utilizării standardului H.264 pentru comprimare video, reducând semnificativ dimensiunea fişierelor înregistrate şi asigurând un consum minim al lăţimii de bandă a reţelei. Fiind compatibilă cu standardele H.264, MPEG-4 sau MJPEG, camera oferă posibilitatea transmiterii mai multor fluxuri video simultan, în oricare dintre formatele amintite, la diverse rezoluţii şi calităţi ale imaginii. Fiecare flux video (stream) poate fi configurat individual pentru a îndeplini cerinţe privind lăţimea de bandă şi spaţiul de stocare ocupat sau platforma pe care se realizează vizualizarea.

Camera de supraveghere IP IP8332 încorporează un set de caracteristici avansate standard pentru camerele de supraveghere VIVOTEK: detecţia tentativelor de vandalism şi sabotaj, compatibilitate IEEE 802.3af PoE – Power over Ethernet, slot pentru card SD/SDHC, software pentru vizualizarea şi înregistrarea a 32 de camere. Toate caracteristicile sale ne îndreptăţesc să considerăm camera IP VIVOTEK IP8332 soluţia ideală pentru supravegherea în exteriorul clădirilor.
Din Gura in Gura